fb


2009-05-25 16:56

Erik Blomqvist försöker nu vinna en annan tävling istället – Cocobäng!

| Mer

TV Erik Blomqvist har gjort sig känd som en av de sista deltagarna i årets Robinsonäventyr. Han klarade sig inte hela vägen och försöker nu vinna en annan tävling istället – Cocobäng!

Den här gången får Elsa Billgren tufft motstånd från en nära två meter lång smålänning – Erik Blomqvist från Robinson. Frågan är om storleken har betydelse när de ska ragga dejter, leka ”Följa John”, sälja sina autografer, spela teater och reklamera ett uppätet bakverk. Som vanligt väntar ett obehagligt straff för den som presterar sämst.

Avsnitt 5:5.

Generell info:
Cocobäng är ZTVs nya galna tävlingsprogram. Det blir en rafflande jakt mot klockan när Elsa Billgren tävlar mot kända profiler som Peter Siepen, skådespelerskan Cecilia Forss, hip-hopartisten Dogge Doggelito, sångaren Andrés Esteche och ex-modellen och dokusåpadeltagaren Erik Blomqvist, känd från årets Robinson. Programmet utgörs av en duell där Elsa och hennes utmanare ska ta sig an en lista med mer eller mindre bisarra uppdrag. Till sitt förfogande har de sig själva, en telefon och Stockholms stad. Inspelningen tar plats ute i verkligheten och det utlovas ett högt tempo som bjuder på tokiga och skrattretande upptåg. Cocobäng har inga skrivna regler eller givna utgångar utan de tävlande måste ta till all sin list och allt sitt mod för att knipa förstaplatsen. Att vinna i Cocobäng handlar inte om ära. Det handlar om att slippa förlora, för den som förlorar kan vänta sig ett straff…

ZTV: COCOBÄNG! Torsdag 28/5 kl. 21.55 – SÄSONGSAVSLUTNING!

UTRÖSTADE SNYGG-ERIK FRÅN ROBINSON SÖKER NU LYCKAN PÅ ZTVAnnonsbilliga resor