fb


2009-05-12 14:55

Nina Jansdotter & Marie Hagberg: Konsten att misslyckas med sitt dejtande

| Mer

Böcker Nu kommer boken Konsten att misslyckas med sitt dejtande av Nina Jansdotter & Marie Hagberg.

Med humor och en stor portion ironi presenterar Nina & Marie användbara tips hur man på bästa sätt misslyckas med sitt dejtande.

"Det är inte så lätt som det kanske kan verka med dejtande. Att många t.ex bara pratar om sig själv eller sina ex är inte bara en skröna. Den här boken kommer på ett roligt och tankeväckande sätt hjälpa många" säger Nina och Marie.

"Inte minst Magga-Ritas fyndiga illustrationer till varje exempel bidrar till det humoristisksa sättet att angripa detta vanliga problem" fortsätter Nina & Marie.

Om Nina Jansdotter:
Nina är författare, beteendevetare, krönikör, karriärcoach m.m. Hon brinner verkligen för det hon gör och är ofta anlitad av Tv, radio och tidningar som expert. Nina har bl.a skrivit böckerna Livskarriär, Ta makten över dina pengar, Självkänsla på jobbet m.fl.

Om Marie Hagberg:
Marie är författare, föreläsare, dejtingkonsult med mera. Hon varit intresserad av singlar, förhållanden och romantik sedan barnsben och figurerar ofta i media som relationsexpert. Marie har tidigare skrivit böckerna Nätdejting och Börja dejta! samt gjort spelet "Catch".

Om Magga-Rita:
Tecknaren Margareta Engström är uppväxt i Göteborg vilket präglat hennes spontana och träffsäkra humor. I 28 år har hon varit frilanstecknare i både dags- och veckopress och hennes alster har man bland annat kunnat hitta i Göteborgs-Posten, Skånska Dagbladet och Expressen.Annonsbilliga resor