fb


2008-11-14 10:13

Shake My World är bästa svenska dejtingsajt 2008

| Mer

Medianyheter - Shake My World är bästa svenska dejtingsajt 2008, enligt Internetworld.

Igår presenterade tidningen Internetworld de 100 bästa webbplatser i Sverige! Shake My World röstades fram som den 43:e bästa sajten och 1:a bland alla dejtingsajter.

Dejtingbegreppet tas till en ny nivå. Fokus ligger på aktiviteter tillsammans med andra medlemmar. Användarna kan lätt beskriva vad de tycker om att göra. Sajten är snygg, ren och lättnavigerad löd motiveringen av juryn på Internetworld.

Att få detta erkännande framför alla dejtingdrakar är riktigt stort! Det känns som att få världens största ryggdunk till alla som engagerat sig i vår mission: att ta nätdejting tillbaka till verkligheten. Detta ger oss också en bekräftelse på att vi har ett nyskapande och fungerande koncept för alla miljoner aktiva singlar därute säger Johan Landgren, Sälj och Marknadsansvarig på Shake My World.

Delaktiga i utmärkelsen
Shake My World vill också passa på att tacka Iteam solution som har producerat sajten och gjort den justsålättnavigerad.Greatworks och Elwood design för att sajten ser just så snygg och ren ut.Annonsbilliga resor