fb


2010-04-13 15:58

Hoten mot det svenska rättssystemet

| Mer

Polis

Folk och Försvar fyller 70 år och inbjuder i samband med det torsdagen den 15 april till seminariet "Hoten mot det svenska rättssystemet". Bland talarna märks Nalin Pekgul och Christer Karlsson.
Nalin Pekgul, känd samhällsdebattören och ledare för S-kvinnorna, talar under rubriken Exempel på hot och påtryckningar mot individen - två perspektiv, tillsammans med Christer Karlsson, förbundsordförande, RiksKRIS (Kriminellas Revansch i Samhället).

Efter Pekguls och Karlssons inledning får vi av kriminalkommissarie Fredrik Gårdare, Sektionen mot gängkriminalitet, Södertörnspolisen, Johanna Skinnari, utredare på enheten för forskning om ekonomisk och organiserad brottslighet, Brottsförebyggande rådet samt kammaråklagare Nicklas Lagrell, höra fler exempel på hur vårt rättssystem idag är hotat.

Vill du veta mer om seminariet och anmäla dig kontakta Emilie Didrick på Folk och Försvar på tel: 08-58882497, emelie.didrick@folkochforsvar.se.

Mer om 70-åringen Folk och Försvars historik hittar du på www.folkochforsvar.se.
Folk och Försvar är en partipolitiskt obunden sammanslutning av demokratiska riksorganisationer.
Vår uppgift är att främja en bred debatt genom att vara en kunskapsplattform och en arena där olika åsikter om försvar och säkerhetspolitik möts.
Folk och Försvar anordnar seminarier och studentkonferenser och gör varje år minst två studieresor utomlands. Vårt viktigaste arrangemang är den årliga rikskonferensen som är en av de mest betydelsefulla arenorna för dagens försvars- och säkerhetspolitiska debatt.
Vi ger ut tidskriften Folk och Försvar som vänder sig till människor som är intresserade av den värld vi lever i och för hur vi ska kunna leva och överleva tillsammans.


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor