fb


2014-10-24 13:11

World Aids Day Galan 2014 går i år av stapeln på själva World Aids Day, måndag 1/12 på Rival i Stockholm.

| Mer

Ekonomi

På scenen i år står bland andra Shirley Clamp, Peter Jöback, Timoteij,  Diamond Dogz och Ann-Louise Hanson och fler artister kommer att släppas när World Aids Day närmar sig.

Konferencierer blir i år Sofia Wistam och Peter Englund och förra årets hederspristagare prinsessan Christina närvarar för att överlämna hederspriset till årets pristagare vars namn släpps inom kort.

Shirley Clamp sjunger ”Din vinge”, årets temalåt som har släppts digitalt på Itunes och Spotify, men även som fysisk cd-singel, till förmån för stiftelsen World Aids Day Galan och överskottet går sedan vidare till årets förmånstagare.

Årets förmånstagare är Noaks Ark och den del av deras verksamhet som är inriktad mot unga killar och tjejer.

World Aids Day Galan går in på sitt sjätte år och fortsätter även i år sitt täta samarbete med L´Oreals fantastiska projekt Hairdressers against aids och ett klippevent till förmån för stiftelsen World Aids Day Galan kommer att äga rum måndag 1/12 på Akademin på Drottninggatan i Stockholm.

Även auktionsfirman Laurtitz.com är kvar som samarbetspartner från 2013 och håller auktion till förmån för stiftelsen.

Samtliga insamlade medel går till stiftelsen World Aids Day Galan och skänks sedan till årets förmånstagare.

Övriga event i samband med World Aids Day Galan är det traditionsenliga ballongsläppet för att hedra de personer som inte finns med oss längre och även Regnbågsmässan i Johannes kyrka.

Biljetterna till eventet finns i olika prisklasser och släpps på Ticnet.se inom kort.Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor