fb


2013-10-30 13:41

"Tillsammans Genom Livet" Nytt album med Magnus Helmner släpps 13 november

| Mer

Ekonomi

Den 13 november släpper Magnus Helmner sitt nya album "Tillsammans genom livet".

"Ryms ett liv i en sångcykel om 11 akter? Går det att fästa tillvaron på ett ljudspår. Magnus Helmner är ute efter just det. Hitta smärtpunkterna. Finna livsgåtan. Förena sitt hjärtas melodi med hjärnans. Skänka tröst åt sig själv och åt oss som lyssnar. 

Musik tillkommen i en enda utandning, klassisk rockmusik i nya, fräscha kläder. Arrangemang och orkestreringar som får traditionella ackord och harmonier att låta som vi aldrig hört dem tidigare. Det beprövade låter plötsligt som det oprövade".      

Håkan Lahger oktober 2013Magnus Helmners
 fjärde album är ett vägmärke som visar åt flera håll. Från nuet tar Magnus riktning inåt, bakåt, uppåt, framåt och inte minst runt omkring. Med avstamp i sina egna livserfarenheter delar han med sig av en resa- från landsbygd till storstad, från svartvit frikyrkovärld till möten med många fler - vem blir man då, vad tror man då?

"Tillsammans genom livet" är producerad av rutinerade Robert Ivansson som med sin bas backat upp ett stort antal svenska pop och rockartister. Här har han samlat ett gediget kompband kring  Helmner- Robert Öberg, Peter Damin och Niklas Medin. Det har resulterat i en produktion som andas lyhördhet och musikalisk integritet. Gäster på albumet är Sara Isaksson och Mats Ronander.


Detta projekt stödjer Magnus Helmners arbete med och för hemlösa i Stockholm.

www.juligemenskap.se

kontakt: anders@obergrecordings.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor