fb


2012-11-23 9:52

Sveriges snyggaste kontor ligger i Malmö

| Mer

Ekonomi

Igår avgjordes tidningen Lokalnytts tävling ”Årets snyggaste kontor”. Designföretaget Ideas som själva jobbar med inredning, design och koncept blev stolta vinnare av trofén. De kriterier som bedöms i tävlingen är stil, arbetsmiljö och nytänkande. Syftet med tävlingen är att visa på den stora mängd av snygga och smarta kontor som finns i vårt land.

Ideas lokaler ligger i P-huset i nära anslutning till Centralstationen i Malmö. Med stöd av Jernhusen som hyresvärd har Ideas utvecklat sina lokaler utifrån sin egen affärsmodell, dvs identifiera företagets själ och varumärke och plantera det i lokalen på ett lekfullt sätt.

– Jag är superglad, jag trodde inte vi skulle vinna, det var så många bra kontor med i år. Jag tror att en blandning av lekfullhet och snygg design gjorde att vi vann, säger Ideas grundare Tony Rydberg till Lokalnytt.

Lokalen består av 250 kvm kontor, konferenslokal och showroom i ett parkeringshus vid Malmö Centralstation. Hissen från Citytunneln går rakt upp i kontoret.

Glasfasaden tar in staden i rummet och ger besökarna en panoramavy över City och Turning Torso. Betong möter glas, gräs och en evigt blå himmel. Inredningen är en mix av kända designers, vintage och Ideas egen möbelserie för kontor.

- Vi är mycket stolta över Ideas vinst. Från ett enkelt betongskal har vi varit del i att skapa ett fantastiskt kontor i parkeringshuset vid Centralstationen, säger Jörgen Lindahl, regionchef i Malmö.

I juryn deltog välkända branschföreträdare, med arkitekten Gert Wingårdh som ordförande.

Bilder:
www.ideas.se

För mer information:
Tony Rydberg, VD Ideas, 070-545 43 44
Jörgen Lindahl, Regionschef Malmö Jernhusen, 073-396 21 50


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor