fb


2012-07-24 10:02

Vattenfall presenterar resultatet för det andra kvartalet 2012

| Mer

Energi Telefonkonferens för analytiker och investerare:
Klockan 10.00 presenterar Vattenfalls vd och koncernchef Øystein Løseth tillsammans med finansdirektör Ingrid Bonde Vattenfalls kvartalsrapport för det andra kvartalet 2012 vid en telefonkonferens och svarar på frågor. Denna presentation och frågestund hålls på engelska. Telefonkonferensen kan följas via audiocast.

För att delta i telefonkonferensen, ring in på följande nummer några minuter före klockan 10.00:
+46 (0) 85 051 0031 (Sverige)
Även deltagare från andra länder kan ringa in på det svenska numret.

Presentationsbilder:
Presentationsbilder för telefonkonferensen kan laddas ned från www.vattenfall.se/sv/presentationer.htm

Audiocast:
För att följa Vattenfalls presentation på Internet (ljud och presentationsbilder), klicka på länken "audiocast" som kommer att visas på www.vattenfall.se. För att följa presentationen behövs Real Player eller Windows Media Player. Presentationen kommer även att finnas tillgänglig på förfrågan efter att telefonkonferensen avslutats.

Presskonferens:
Klockan 11.30 presenterar Vattenfalls vd och koncernchef Øystein Løseth tillsammans med finansdirektör Ingrid Bonde kvartalsrapporten för det andra kvartalet 2012 för journalister vid en presskonferens på Vattenfalls huvudkontor, Sturegatan 10, Stockholm. Presskonferensen hålls på engelska.

Delta i presskonferensen via telefon:
Journalister som inte kan närvara i Stockholm kan istället ringa in till presskonferensen och delta via telefon på samma telefonnummer som ovan. Ring några minuter före klockan 11.30 för att få instruktioner om hur man ställer frågor under konferensen.

Presentationsbilder:
Presentationsbilder för presskonferensen kan laddas ned från www.vattenfall.se/sv/media-och-nyheter.htm

Lyssna i efterhand:
En inspelning av presskonferensen kommer att finnas tillgänglig som podcast ungefär en timme efter att den avslutats, på www.vattenfall.se/sv/media-och-nyheter.htm. Dessutom kommer ett videoklipp från presskonferensen finnas tillgänglig senast dagen efter.

Cision WireAnnonsbilliga resor