fb


2012-05-28 11:00

MOOD Stockholms marknadschef till Åhléns

| Mer

Ekonomi

Jonas Sandström, senast marknadschef och ansvarig för succélanseringen av MOOD Stockholm, har rekryterats till Åhléns för att driva den nya satsningen Åhléns Tjänster och Erbjudanden. Det är ett koncept som ytterligare ska förstärka Åhléns vision att bli den moderna kvinnans favorit och Jonas kommer att ansvara för att nya, spännande och kommersiella lösningar inom service och tjänster utvecklas inom Åhlénsvaruhusen.

- Jag har alltid arbetat med det människor gör när de är lediga och främst med varumärken som vänder sig till kvinnor. Kvinnan är mer kritisk i sin köpprocess och ofta den som tar de stora köpbesluten, varför denna målgrupp attraherar mig. Det känns spännande att vara med och utveckla detta nya koncept på Åhléns som ska ge våra kunder en unik shoppingupplevelse, säger Jonas Sandström.

Innan succén med MOOD Stockholm, som slog upp portarna i mars 2012, har Jonas bl a grundat den nyskapande träningskedjan ”Workouten” och öppnat kritikerrosade Restaurang Koloni. Han driver även ett hotell och en resebyrå i Kapstaden, båda Fair Trade-certifierade, samt har kontinuerligt medverkat som inredare i t.ex. Kanal 5:s Roomservice och som inspiratör i flera böcker och tidningar.

 Jonas Sandström är med sin unika kombination av entreprenörsanda, socialt patos och empati tillsammans med en fingertoppskänsla för trender och förmåga till klarsynta omvärldsanalyser, den perfekta personen för att driva projektet Åhléns Tjänster och Erbjudanden.

- Vi vill säkerställa att besöket i varuhuset blir en upplevelse som gör att våra kunder stannar länge och kommer tillbaka ofta. Åhléns Tjänster och Erbjudanden kommer att fokusera på utveckling av nya och inspirerande koncept för befintliga och nya kunder under devisen ”förbättra, förenkla, och förgylla”, säger Ann-Christin Edling Jönsson, försäljningschef och tf. VD på Åhléns.

Jonas Sandström tillträder den nya tjänsten inom Åhléns den 23:e juli.

 

För mer information och ytterligare frågor, vänligen kontakta:

Jonas Sandström, 0704 452 184, jonas@jonassandstrom.se

Cathrine Wigzell, informationschef Åhléns, 08-542 89 46


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor