fb


2012-05-11 9:44

Nytt idolforum för ljudboksälskare – Storytel söker inläsare

| Mer

Ekonomi

De senaste åren har vi överösts av en jakt på stjärnor i program som Idol och True Talent och nu har turen, något oväntat, kommit till ljudböcker. Ljudbokstjänsten Storytel söker duktiga inläsare som kan läsa in ljudböcker för deras nya utgivningstjänst Din röst som lanseras nästa vecka.

- Vi är övertygade om att det finns mängder av bra röster där ute som bara väntar på att bli hörda och det är dem vi söker nu, säger Jonas Tellander, grundare av Storytel. Med Din Röst vill vi hitta nya stjärnor på ljudboksmarknaden.

Storytel ger alla som drömmer om att bli inläsare en chans att höras men det är upp till lyssnarna att bestämma vilka som är tillräckligt duktiga för att läsa in ljudböcker. Genom att låta publiken välja sina favoriter hoppas Storytel bidra med ett roligt och nytt initiativ på bokmarknaden. Samtidigt uppnås hög kvalitet genom att låta de hårdaste kritikerna, lyssnarna själva, fälla avgörandet.

- Antalet ljudböcker som ges ut har sjunkit de senaste åren och vi har 20 000 kunder som längtar efter nya böcker, berättar Jonas Tellander. Därför tar vi saken i egna händer och ökar utgivningen genom att ge ut ljudböcker som inte ligger på förlagens lista. För det behöver vi duktiga inläsare. Nu ser vi fram emot att upptäcka alla dessa nya röster!

Din röst är en webbaserad tjänst som lanseras i maj. Gå till www.storytel.se/blogg för mer information och för att ta del av de senaste nyheterna om Din röst.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor