fb


2012-04-21 12:30

Chokladkafé med lysdioder

| Mer

Ekonomi

Av Kristofer Blockhammar

Man har med lysdioder skapat en belysning som elegant matchar mästerverken som skapas varje dag, gästerna är förvånade över det vackra ljuset och den behagliga atmosfären i kaféet.

Man har skapat ett visuellt intryck som matchar bakverken, med att installera Flexibel RGB LED i paneler längs väggen. Denna Flexibel RGB LED har 300 lysdioder per 5 meters rulle och man har valt att installera dubbla regelbundna Flexibel RGB LED för extra ljusstyrka.

Högkvalitativa lysdioder säkerställer högsta färgkvalité, livslängd och en välbalanserad vit färg. Flexibel RGB LED är flexibel och lätt att installera, det är delbar i segment av 3 lysdioder, en mycket användbar funktion för anpassade installationer.

Utöver de lätta Flexibel RGB LED installerades varm vita Flexibel VIT LED runt i butiken för att belysa hyllor och försäljningsdiskar. Dessa är mycket energieffektiva och kan vara nedtonade, vilket minskar strömförsörjningen ytterligare.

Lysdioder är perfekta för denna typ av installation eftersom man inte behöver oroa sig för värme inuti panelerna och naturligtvis är en kontrollerad temperatur viktigt när man behandlar choklad.

Ljuset kontrolleras med en programmerbar kontroll som är särskilt utformad för att tillåta blandning av anpassade färger, man kan välja mellan 16 miljoner olika färger.

Även om ljus och färg inställningen är densamma de flesta dagar, ger kontrollen ett enkelt alternativ för att ändra färger, styra ändringsmönster och tona belysningen, t.ex. under jul kan det vara en spännande tid att testa olika färgscheman.

Flexibel LED är anpassad för kommersiell användning och mycket arbete har gjorts för att lampan skall vara högeffektiv. Att använda Flexibel LED är en investering som lönar sig.

Självklart är Flexibel LED CE och RoHS godkänd och innehåller inget kvicksilver, kadmium, bly, sexvärt krom, flamskyddsmedlen polybromerade bifenyler (PBB) och polybromerade difenyletrar (PBDE) eller andra miljöpåverkande ämnen som strider mot RoHS-direktivet. Genom CE-märkningen garanterar vi att produkten uppfyller alla grundläggande hälso- och säkerhetskrav.

Information om hur företag använder våra produkter på: http://www.ledochled.se/foretaget/

Led & Led är ledande designer, utvecklare, producent och grossist av professionell LED teknologi och vänder sig till arkitekter, inredare, ljusdesigners, butiker och andra professionella aktörer inom belysning. För att kunna tillhandahålla den senaste LED teknologin tillverkar vi våra produkter efter inkomna order, därav ska våra tekniska produktspecifikationer ses som ett minimum, då vi ständigt utvecklar och förbättrar våra produkter. Utvecklingen inom LED teknologin sker idag i en rask takt, med en ständig teknikförbättring, som vi applicerar till våra produkter. Vi är idag representerade i flera länder, däribland Sverige, Danmark, Norge, Finland, Portugal, England, Frankrike, Tyskland, Spanien, Belgien, Schweiz, Monaco, Bulgarien, Australien, Ryssland, Ukraina m.fl.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor