fb


2012-03-07 16:34

Svensk mäklarfirma utnämnd till

| Mer

Handel

En av Europas bäst ansedda "Think-Tanks" har utsett Stockholmsmäklaren Fantastic Frank till framtidens mäklare. 

Nyligen publicerade en tysk Think-Tank, Zukunftsinstitut, sin framtidsstudie om mäklarbranschen i Europa där de i understryker vikten av att beröra sina kunder i marknadsföringen - Fantastic Frank Fastighetsmäkleri i Stockholm ses som exemplet som branschen kommer följa.

“Vi är jätteglada över det här, idag ska vi fira på kontoret. Det är stort och våra mäklare förtjänar verkligen det här omnämnandet och… vi borde kanske kika närmare på tyska marknaden” säger Tomas Backman VD och grundare av Fantastic Frank. “Vi vet att våra bostadsannonser når ut över hela världen men att just tyskarna gillade oss så mycket var mer än vi visste. Vi är oerhört stolta.”

I artikeln nämns även Eklund Stockholm New York som en del av den nya branschen. Även de en Stockholmsbaserad mäklarbyrå.

”Vi kan bara gratulera och glädjas åt att ett svenskt mäklarföretag vars mäklare är medlemmar i Mäklarsamfundet fått ett sådant fint pris” säger Ingrid Eiken VD Mäklarsamfundet.

Fantastic Frank har gjort sig kända för sin styling av bostäder och sin närvaro i sociala medier där de driver en av Sveriges mest populära inredningsbloggar.

Bilderna som bifogas är från två försäljningar hos Fantastic Frank. 

* Kvällsbilden visar användningen av en fotomodell i marknadsföringen av en liten city-lägenhet vid Stureplan. 

* Den andra bilden spelar på "Sköna Hem"-strängen som alltid är populär hos barnfamiljer.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor