fb


2011-03-07 9:18

TV3: 101 SÄTT ATT ÅKA UR EN GAMESHOW

| Mer

TV TV3: 101 SÄTT ATT ÅKA UR EN GAMESHOW
Fredag 11/3 kl. 20:00


STARKA REAKTIONER NÄR JOCKIBOI
OCH MERAL KLIVER UPP I TORNET

I andra veckan av 101 sätt att åka ur en gameshow anländer bland andra Jockiboi, Meral Tasbas och Rix FM-profilen Ola Lustig till Argentina. Och vi kan garantera starka reaktioner när Mårten Andersson börjar kasta ut deltagarna från det 32 meter höga tornet. Tittarna kommer att få lyssna till de skräckslagna tjuten från sju av deltagarna, för bara en av dem står sist kvar längst upp i tornet med 50 000 kronor i segerpremie.

Svara fel och du slungas ut i en shoppingvagn från 30 meters höjd ovanför en vattenfylld bassäng. Svara rätt och du får en chans i nästa helvetesapparat. Gissa om svetten pärlar i pannorna när deltagarna ska svara på Mårten Anderssons frågor.

Idén är enkel, men det är ett mycket effektivt sätt att klä av människor deras fasader och avslöja hur tuffa de egentligen är under press. Stora kaxiga män skakar och kollapsar av rädsla, medan unga spröda tjejer tar konsekvenserna utan att blinka.

101 sätt att lämna en gameshow är ett lekprogram som bara en väldigt sjuk hjärna kunde ha hittat på. Deltagarna tävlar i frågesport, och när de åker ut gör de det på de mest kreativa och diaboliska sätt. Det är katapulter, raketer, cyklar som forslar iväg deltagarna över kanten på tornet, eller helikoptrar som lyfter iväg deltagare i en vajer över landskapet samt burar som släpas efter rallybilar i ett eldhav.

”101 sätt att åka ur en gameshow” visas i tio veckor och spelades in utanför Buenos Aires i Argentina med komikern Mårten Andersson som programledare. I varje avsnitt tävlar åtta deltagare, varav några är kända svenskar. Den som står sist kvar i tornet när mörkret lägger sig över Buenos Aires vinner 50 000 kronor…men framför allt slipper vinnaren kastas ut från tornet.

Deltagare i avsnitt 2:
Ola Lustig (Stockholm), Devin Hashemi (Stockholm), Joakim ”Jockiboi” Berg (Vadstena), Jolle Ehrnlund (Stockholm), Meral Tasbas (Stockholm), Jannika Navjord (Stockholm), Hanna Thörnberg (Karlskrona) och Suzanne Rosencrantz (Kumla).


Avsnitt: 2 av 10Annonsbilliga resor