fb


2011-02-28 16:09

Längre t-bana kortar bilköer

| Mer

Företag

Nu är det dags att rita om tunnelbanekartan, som sett likadan ut i 35 år. Det skriver Stockholms Handelskammares trafikexpert Anna Wersäll i det nya numret av Handelskammartidningen. Tunnelbanan bör gå till det nya Norra Stationsområdet, som kallas Hagastaden och vidare till Täby och Arninge, skriver Wersäll. Dessutom tycker hon att det är dags att lösa trafikproblemen i Nacka med en helt ny tunnelbanelinje.

Före detta kriminella kommer att samarbeta med erfarna entreprenörer för att lära sig att starta egna företag. Det är ett samarbete mellan KRIS, Kriminellas revansch i samhället, och Stockholms Handelskammare. Bland de personer som dragit igång samarbetet finns Handelskammarens ordförande Peje Emilsson, Jens Spendrup, vd för Spendrups, affärsmannen Douglas Roos, känd från TV-programmet Draknästet, landshövding Per Unckel och Handelskammarens VD Maria Rankka.

Läs Handelskammartidningens första nummer för i år här http://np.netpublicator.com/?id=n63754295

Kontakta Handelskammarens kommunikationschef Andreas Åström för mer information, 073-633 55 55.

Om Stockholms Handelskammare
Stockholms Handelskammare är en näringslivsorganisation bestående av företag i Stockholms och Uppsala län. Handelskammaren grundades 1902 och har till uppgift att underlätta handel och utbyte och verka för ett bättre företagsklimat i regionen. Handelskammaren har 2400 medlemsföretag som i sin tur har en halv miljon anställda. Läs mer om Stockholms Handelskammare på www.chamber.se


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor