fb


2010-02-03 13:35

Efva Attling och Josef Fares till Skavlan

| Mer

TV Åter igen blir det spännande gäster i Skavlans studio. En av Sveriges främsta designers, Efva Attling, kommer. Hon får sällskap av regissören Josef Fares och hans pappa Jan. Även Hank von Helvete, sångare i norska Turbonegro och aktuell som Cornelis i en kommande film, kommer samt den norska tv-profilen Christine Koht. Dessutom dyker den amerikanske journalisten Evan Ratliff upp. Han bestämde sig för att försvinna och utlysa en belöning på 5000 dollar till den som kunde hitta honom. För musiken står norska Donkeyboy.

Josef Fares är på gång med sin femte film. I succédebuten ”Jalla! Jalla!”
spelade Josef Fares pappa Jan Fares en biroll. I den kommande filmen spelar pappan huvudrollen och pappa Jan följer med Josef till Skavlan-studion.

Efva Attling började som ung en utbildning som silversmed men fullföljde den inte utan började arbeta som fotomodell, fortsatte som artist, journalist och programledare innan hon flera år senare hittade tillbaka till silversmyckena. I dag är hon en av våra mest framgångsrika designers och hennes smycken bärs av alla från Madonna till Zlatan. I höstas gifte sig Efva Attling med Eva Dahlgren.

Hank von Helvete är mest känd som den extraordinära sångaren i norska bandet Turbonegro. Men nu har Hank inlett flera nya karriärer. Under hösten och vintern har han gjort succé i musikalen Jesus Christ Superstar och till hösten spelar han Cornelis Vreeswijk i en svensk långfilm om den mytomspunne trubaduren.
Evan Ratliff är en amerikansk journalist som undersökt om det går att ”försvinna” i vårt övervakningssamhälle där vi kan spåras digitalt varhelst vi rör oss. Ratliff kommer till Skavlan och berättar om sitt experiment.

Christine Koht är en norsk komiker och tv-profil som regeringen nyligen valt in för att sitta i en jämlikhetspanel.

Donkeyboy firar stora framgångar både i Norge, Sverige och Europa. I Skavlan framför de material från senaste albumet ”Caught in a Life”.Annonsbilliga resor