fb


2009-11-23 10:32

Lavazza lanserar sin första espressomaskin för konsument

| Mer

Handel Kaffedrickandet har de senaste åren förändrats och efterfrågan på espressokaffe ökar*. Lavazza har producerat kaffe sedan 1895 och är för många synonymt med Italien och espresso. Nu lanseras A Modo Mio, Lavazzas första espressomaskin för hemmabruk. A Modo Mio har gjort succé i Italien och utsågs vid lanseringen 2007 till Årets produkt. Den har en klassisk italiensk design och ett slutet system som gör den lätthanterlig och enkel att underhålla. Till A Modo Mio säljs lufttäta kaffekapslar som gör att det högkvalitativa kaffet behåller smaken längre. Initialt lanseras A Modo Mio i två modeller; Extra och Premium och kaffekapslarna i fyra smaker.

Många konsumenter upplever att det är svårt att brygga en bra espresso. Nu lanserar italienska Lavazza A Modo Mio, en espressomaskin med mjölkskummare för hemmabruk som ger ett garanterat bra resultat varje gång. A Modo Mios har ett slutet system och en ergonomisk utformning, vilket gör att den är enkel och smidig att använda. Maskinen lanserades 2007 i Italien där den gjorde succé och samma år vann pris för Årets produkt. Till A Modo Mio säljs lufttäta kaffekapslar som håller kaffet fräscht längre och innehåller samma högkvalitativa kaffe som Lavazzas övriga blandningar.

– Vi på Lavazza lägger stor vikt vid kvaliteten på vårt kaffe och vid att behålla våra högkvalitativa blandningar. Vi har märkt en stor efterfrågan på espressobryggare för hemmabruk som kan ge en slutprodukt med perfekt resultat varje gång. Därför lanserar vi nu vår första espressomaskin för konsument, A Modo Mio, som är lätthanterlig och som tillgodoser dessa behov, säger Robert Ameln, General Manager, Intercoffe Sverige.Annonsbilliga resor